Welkom bij

Wereldwinkel Deventer

Het Kerstpakket

Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte ben je ook in 2020 bij de Wereldwinkel Deventer aan het juiste adres. Een pakket dat ook nog eens past bij de ontwikkeling van deze tijd: maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dat maakt een kerstpakket van onze winkel nou nét iets anders. De makers van fairtrade producten krijgen daardoor namelijk de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Een nieuw huis bouwen, een bedrijf verder ontwikkelen of de kinderen naar school sturen. Handel onder fairtrade criteria draagt daar juist zorg voor. Is dat niet een mooie kerstgedachte?

Het samenstellen van een pakket kun je aan onze creativiteit overlaten maar vanzelfsprekend ook zelf bepalen. In overleg is er van alles mogelijk!  Onderaan  is de Kerstkrant 2017 met suggesties van artikelen opgenomen. Maar er zijn natuurlijk veel meer artikelen leverbaar. Hoe eerder je komt hoe beter wij op jouw wensen kunnen inspelen.

De Kerstmarkt

We hebben ervaring met het houden van een kerstmarkt bij bedrijven. Wij komen met onze artikelen naar u toe en het personeel mag voor een bepaald bedrag per persoon bij ons cadeaus uitkiezen.  U kunt kiezen voor het dagdeel van het houden van de Markt. Wij zijn op alle dagen voor u beschikbaar ook in de avonduren.

Meer info?

Wilt u meer weten over onze fairtrade Kerstpakketten of de Kerstmarkt, neem dan contact met ons op via mail:  of telefoon 06-46815795 (Charles Plant).